Samenwerking met Karsten Tenten!                                                                                                                  23 mei 2020

Soms zijn dingen een toevallige samenloop van omstandigheden. Omdat wij zo'n 3,5 week geleden op zoek waren naar een business partner, die in samenwerking met ons kuchschermen tegen het mogelijke rondwaren van het Corona virus in de taxi konden produceren, zijn we terecht gekomen bij Karsten Tenten te Zwaag.

Karsten Tenten bestaat al sinds de jaren '80 en is inmiddels een begrip. Zij zijn door verschillende innovaties in de tenten wereld zelfs een aantal malen in de prijzen gevallen. Door een gesprek met directeur Marc Takken kwamen we al heel snel tot de conclusie dat we met ideeën en know-how heel ver konden komen met een veiligheidsscherm dat inmiddels de naam: Autoflexscherm heeft gekregen!

Omdat het heel makkelijk en snel schakelen is tussen ons, Marc en de productie in Zwaag zijn we na één prototype al gekomen tot het huidige product dat in de markt is gezet. In ongeveer twee weken hebben we een product neergezet waar een kwaliteitslabel aan hangt en waar we allemaal trots op zijn.

Omdat het autoflexscherm toe te passen is op eigenlijk iedereen die met een veilig gevoel in de auto wil stappen samen met anderen is het niet alleen van toepassing op taxi's maar ook op familie die vervoerd moet worden naar een verzorgings- of een ziekenhuis. Voor hoveniers of aannemers op weg naar een klus of de autorijschool die zijn leerlingen moet ophalen. Het is zo veel omvattend dat het er zelfs toe heeft geleid dat we een pagina groot artikel hebben gekregen in het NoordHollands Dagblad.

@kuchscherm @veiligheidsscherm @autoflexscherm

Veel leesplezier!

Marcel Dannenburg