Krantenartikel: Een kuchscherm genaamd Autoflexscherm in samenwerking met Karsten Tenten B.V.

Kuchscherm door Karsten Tenten B.V. voor auto en taxi

Soms vormen gebeurtenissen een productieve samenloop. Omdat wij zo'n 3,5 week geleden op zoek waren naar een business partner die in samenwerking met ons ‘kuchschermen’ kon produceren tegen het mogelijke rondwaren van het Corona virus in de taxi, zijn we terecht gekomen bij Karsten Tenten B.V. in Zwaag.

Karsten Tenten B.V. bestaat al sinds de jaren '80 en is inmiddels een begrip. Zij zijn door verschillende innovaties in de tentenwereld zelfs een aantal malen in de prijzen gevallen. Door een gesprek met directeur Marc Takken kwamen we al heel snel tot de conclusie dat we met hun tentmaterialen en productie know-how heel ver konden komen met een Corona kuchscherm dat inmiddels de naam: Autoflexscherm heeft gekregen!

Omdat het heel makkelijk en snel schakelen is tussen ons, algemeen directeur Marc Takken van Karsten Tenten en de productie- en communicatieafdeling in Zwaag zijn we na één prototype van het kuchscherm al gekomen tot het huidige product dat in de markt wordt verkocht aan particulieren en zakelijke klanten als een universele en betaalbare oplossing tegen Coronabesmetting in de auto. In ongeveer twee weken hebben we een kuchscherm product ontwikkeld waar een kwaliteitslabel aan hangt en in volume wordt geproduceerd en waar we allemaal trots op zijn.

Omdat het Autoflex kuchscherm relevant is voor eigenlijk ieder mens die met een veilig gevoel in de auto wil stappen samen met anderen is het niet alleen van toepassing op taxi's maar ook op familieleden die geen gezin vormen of huisgenoten zijn maar bijvoorbeeld wel vervoerd moeten worden naar een verzorgings- of een ziekenhuis. Maar het kuchscherm is ook geschikt voor hoveniers of aannemers die met de auto op weg gaan naar een klus. Of de autorijschool die zijn leerlingen moet ophalen. Het is een veel omvattend Corona beschermingsoplossing voor in de auto. Dat heeft er zelfs toe geleid dat wij en Karsten Tenten een paginagroot artikel hebben gekregen over het kuchscherm in het Noordhollands Dagblad.

Bestel hier het kuchscherm van Karsten Tenten B.V.


Een kuchscherm van Karsten tentfolie