Auto flex scherm


Kuchscherm voor in taxi of eigen auto

Een transparant veiligheidsscherm in de auto tussen chauffeur en passagier zonder belemmering van het zicht voor € 85,- incl. btw.

Veiligheid voorop!


AFS Kuchscherm

Kuchscherm voor in de auto

Bescherming tegen Corona virus (Covid-19)

Bescherm uzelf en uw passagier(s) in de auto met de flexibele kuchbescherming tegen het Corona virus (Covid-19). Het Autoflexscherm is van hoge kwaliteit en is een makkelijk zelf te installeren kuchscherm.

Taxi’s, bestuurders van auto’s – en meer

De gebruikers van dit universele kuchscherm zijn: professionele taxichauffeurs, taxibedrijven, zorginstellingen, vrijwilligers maar zeker ook particulieren. Alle chauffeurs van taxi’s en auto’s die veiligheid en een stijlvolle afwerking waarderen zullen tevreden zijn met het kuchscherm van Karsten Tenten B.V.

Veiligheid voorop

Het kuchscherm is in 3 minuten zelf te installeren in de auto en daarmee bijzonder geschikt voor flexibel gebruik in meerdere auto’s en taxi’s. Maar het kuchscherm is ook voor tijdelijk of incidenteel gebruik geschikt door bijvoorbeeld particulieren die Corona-virus-veiligheid voorop hebben staan bij het reizen met anderen in de auto binnen de 1.5 meter afstand. Veiligheid zonder concessies.


Auto Kuchscherm

Autoflexscherm

Veilig autorijden met het beste veiligheidsscherm voor Corona-bescherming van Karsten Tenten B.V. genaamd Autoflexscherm!

In nauwe samenwerking met taxichauffeurs heeft het atelier van Karsten Tenten B.V. uit Zwaag het Autoflexscherm Universeel ontwikkeld. Met dit kuchscherm kan elke autobestuurder en taxichauffeur garant staan voor een onbezorgde rit met een passagier van A naar B. Veilig voor zowel de reiziger/ passagier als de bestuurder zelf. Het kuchscherm is zo ontworpen dat het eenvoudig zelf te installeren is, zonder het interieur te beschadigen. Het kuchscherm is een hulpmiddel voor aanvullende bescherming naast de verplichte maatregelen opgedragen door de overheid en de RIVM.

U kunt weer veilig met een ander in de auto stappen met het beste kuchscherm tegen Corona besmetting van Karsten Tenten B.V.!

Bestel direct hier online op de Karsten Travelstore

Kenmerken van de kuchscherm oplossing voor auto- en taxi rijdend Nederland

 • Effectieve Covid-19/ Corona virus bescherming
 • Levert volgens RDW geen onveilige situaties op bij impact door bijvoorbeeld een auto ongeluk (zie blog)
 • Géén gevaarlijk plexiglas materiaal maar 0,3 mm dik flexibele transparant Karsten tentfolie (zie blog)
 • One-size-fits-all scherm en perfect aanlsuitend
 • Gemakkelijk te demonteren en te wisselen binnen 3 minuten
 • Geen permanente beschadigingen aan uw auto
 • Transparant en doorkijkbaar; ook via achteruitkijkspiegel
 • Goed schoon te houden dus een lange levensduur
 • Stoelen kunnen nog steeds in verschillende posities worden gezet
 • Hoge kwaliteit gegarandeerd door Karsten Tenten. Met Karsten Tenten B.V. productgarantie.
 • Goed geprijsd. Korting bij afname van meerdere kuchschermen ( stapelkorting ) en snelle levering
 • Het Autoflexscherm kost € 85,- ( € 70,25 excl. BTW )

Bestel direct hier online op de Karsten Travelstore

Hoe werkt het Autoflexscherm

Reviews

Klant Ilse van Autoflexscherm: " wij hebben mijn moeder al weken op afstand bezocht bij het verzorgingshuis, nu de regels wat versoepelen mogen we haar weer in de auto meenemen maar voor haar veiligheid hebben we wel een spatscherm voor allebei onze auto's gekocht"

Taxi chauffeur Harry: "ik kan met mijn taxischerm nu weer veilig de weg op gaan met mijn passagiers"

Taxi chauffeur Pegerto:" dit taxi kuchscherm is gemakkelijk te wisselen met een tweede kuchscherm . Zo van de ene naar de andere taxi"

Dochter Sandra:"Ik ben er blij mee; ik kan weer samen met mijn moeder op pad en boodschappen doen" Door dit kuchscherm van Karsten.

Vaste taxi klant Barry:"dit taxischerm voorkomt het vervelende gevoel doordat je niet weet wie er allemaal in de taxi hebben gezeten en niet weet of iemand besmet is met Covid-19. Ik hoef mij door dit veiligheidsscherm daar niet meer druk over te maken"

Hameed:"Ik maak elke dag gebruik van een taxi en stap ook wel eens in een taxi zonder kuchscherm, dat geeft mij eerlijk gezegd een onbehaagelijk gevoel zit daarom liever in een taxi met een kuchscherm".

Mike: "Very professional covid-19 safety screen. Definitely better than most amateuristic solutions I've seen so far".Kuchscherm Blogs

We beschrijven diverse praktijkcases met het Autoflexscherm en geven commentaar op berichten uit de media over het taxischermen, kuchschermen of Corona beschermingschermen. Lees onze kuchscherm blogs!

Autoschermen voor veilig personenvervoer vrijwilligers

Tot voor kort konden we geen hulp bieden aan mensen die vervoer zochten om bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of de huisarts te gaan. Door de 1,5 meter regeling is het namelijk onmogelijk om in een personenauto de juiste afstand te bewaren. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers gemakkelijk en veilig hun werk kunnen doen. Maar door de overheidsbeperkingen en de angst voor de kans op besmetting wordt het niet makkelijker om als vrijwilliger met de auto aan de slag te gaan en te helpen. Ook de hulpvrager wordt belemmerd in zijn/haar vraag om hulp, terwijl er wel degelijk een concrete hulpvraag bestaat! Maar, inmiddels beschikt Vrijwilligerspunt over een aantal zogenoemde Autoflexschermen van Karsten Tenten die gemakkelijk in iedere personenauto kunnen worden gehangen, zodat mensen binnen de 1,5 meter toch veilig vervoerd kunnen worden. En deze zijn nu te leen voor vrijwilligers en maatschappelijke organisaties!


Bescherming Corona autoscherm

Het beschermende kuchscherm Autoflexscherm draagt enerzijds bij aan daadwerkelijke fysieke bescherming maar ook aan het gevoel van bescherming en veiligheid. Beide factoren spelen mee bij vrijwilligers en hulpvragers om wel of niet gebruik te maken van (vrijwilligers)vervoer met de auto van A naar B.


Gebruiktips Corona autoscherm

Hoewel het scherm niet verplicht is gesteld door de RIVM draagt het als hulpmiddel zeker bij aan betere bescherming. Mits er een aantal praktische afspraken tussen vrijwilliger en hulpvrager met elkaar gemaakt voorafgaande aan de autorit. Daarom een aantal gebruiktips.


 • Vrijwilliger; monteer het scherm vooraf volgens de handleiding.
 • Vrijwilliger; laat de passagier ZELF instappen en achterin plaatsnemen.
 • Vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie; maak het scherm weer schoon met warmwater en wat zeep. Laat het scherm optioneel een bepaalde periode in quarantaine. Bijvoorbeeld 72 uur.
 • Passagier: je moet zelf, zonder hulp kunnen instappen.
 • Passagier; raak de deurgrepen (bij voorkeur) niet aan.
 • Passagier; raak het Autoflexscherm niet aan gedurende de autorit.


Daarnaast heeft de vrijwilliger en de hulpvrager te maken met een aantal algemene basisregels wat betreft autorijden met een ander persoon. Een ander persoon is een persoon die geen gezinslid of huisgenoot is.

Basis regels Corona autoscherm

 • Rijdt niet onnodig samen met iemand anders dan uit je eigen huishouden.
 • Houd altijd 1.5 meter afstand.
 • Rij maximaal met één ander persoon in de auto. Eén persoon voor en één persoon achter. Dan houd je zeker 1.5 meter afstand. Je kunt hier geen boete voor krijgen.
 • Het Autoflexscherm is een extra hulpmiddel dat bescherming biedt aan bestuurder en passagier. Alle andere regels zijn ook van toepassing.
 • Een scherm in de auto is geen verplichting of regel vanuit het RIVM of vanuit de overheid. Er is nu nog geen oordeel gevormd over de mate van bescherming en gebruik. Net zoals bij mondkapjes.


Wat betreft autoveiligheid; de RDW voert op dit moment onderzoek uit en schat informeel in dat een zacht scherm zoals het Autoflexscherm eerder in aanmerking zal komen voor goedkeuring dan een hard scherm. Het oordeel over veilig gebruik en risico’s ligt daarom tot die tijd bij de autobestuurder zelf. Overleg bij twijfel met je organisatie, de mening van je passagier of desnoods met je verzekeringsmaatschappij en maak een eigen afweging. Net zoals je doet bij het vervoeren van bepaalde bagage in de auto.

Te leen bij Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt leent de schermen uit aan vrijwilligers die via coronahelpers.nl worden bemiddeld en via de samenwerkende hulporganisaties in de regio. Wil je een scherm lenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-216499.

Bestel hier zelf het kuchscherm van Karsten Tenten B.V.

In het nieuws

NHD; 8 mei 2020

NoordHollands Dagblad; Karsten Tenten en Taxibranche ontwikkelen scherm

NHD; 23 mei 2020

NoordHollands Dagblad: Een kuchscherm van tentfolie:

Kuchscherm filmpje; met de taxi veilig naar het station!

Details Autoflexscherm:

Het kuchscherm voor taxi of auto is universeel en toepasbaar op onder andere de volgende merken auto's en veel voorkomende taxi's:

 • Mercedes Benz           : A Klasse / B Klasse / C Klasse / E klasse
 • Volkswagen                  : Passat / Golf / Polo / Tiguan / Touareg
 • Skoda                              : Fabia / Scala / Octavia / Karoq / Superb
 • Toyota                              : Yaris / Corolla / RAV4 / Prius
 • Honda                              : CR-V / HR-V / Civic / Jazz
 • Opel                                  : Astra / Insignia / Ampera / Corsa / Crossland
 • Ford                                  : Fiësta / Focus / C-Max / Kuga
 • Hyundai                           : Ioniq / i10 / Nexo / Kona
 • BMW                                  : 1-serie / 2-serie / 3-serie / 4-serie / 5-serie

Voor taxibus:

Mercedes Benz, Ford, Volkswagen, Opel, Totoya, en Nissan

hanteren wij een andere maatvoering. Deze zijn ook verkrijgbaar maar wij raden u aan om eerst even contact op te nemen met ons om de juiste maat geleverd te krijgen.

Maten: Aluminium frame staaf : 100 cm - uitlopend naar folie van 145 cm met een lengte van 86 cm.

Laten inmeten en installeren is een optie in Noord Holland: € 25,- per scherm